Nevalanmäen Perhekodit Oy

Laatua, osaamista
ja aitoa välittämistä.


 

"Täällä näyttää... kodilta."

Haapavedellä sijaitsevat Kotimäki ja Kaunisto sekä Juvalla toimiva Hiekkaniemi tarjoavat korjaavaa kasvatustyötä ja sosiaalista kuntoutusta lastensuojelullisin perustein sijoitetuille nuorille. Hiekkaniemi on erityisyksikkö, jossa paneudutaan lisäksi nuoren päihdeongelman hoitoon. Palveluihin kuuluvat myös yksilölliset avohuollon tukitoimenpiteet ja jälkihuoltopalvelut.

Tilanteen kriisiytyessä, nuori haetaan nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tehokasta hakupalvelua voi käyttää myös tilanteissa, joissa perheen tilanne on kriisiytynyt.

“Täällä on hyvä olla, kun ei tarvi pelätä ketään.”

Kaikki lastensuojeluyksiköt toimivat laitosluvilla, mutta ovat kodikkaita ja viihtyisiä. Toiminta on perhekeskeistä ja yksilöllistä kasvatustyötä, joka etenee lapselle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimiva omaohjaaja -malli ja tutut ammattitaitoiset ohjaajat luovat turvallisuutta.

“Täällä mun ei tarvi esittää mitään, vaan voin olla just sellanen kun oon.”

Myös haastavien perheiden kanssa työskentelystä hyviä kokemuksia. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme! Toiminnanjohtaja Jussi Leinonen p. 044 333 3332, jussi.leinonen@nevalanmaki.fi

ERITYISEN HUOLENPIDON YKSIKKÖ HIEKKALINNA ON AVATTU JUVALLA HIEKKANIEMEN YKSIKKÖÖN! Kts. lisää Hiekkaniemen sivulta.

NEVALANMÄEN
PERHEKODIT OY

  • Luotettavaa ja toimivaa yhteistyötä
  • Perhetyön ja terapiapalveluiden erityisosaamista
  • Perhekeskeistä sijaishuoltoa
  • Monipuolista ja yksilöllistä avotyötä

 

Soita 044 333 3332 Soita 044 333 3332

 

kasvuyritys
menestyjä