Nevalanmäen Perhekodit Oy

Nevalanmäen Perhekodit Oy

"Ennen musta tuntu, ettei kukaan kuuntele mua..."

Nevalanmäen Perhekodit Oy:n henkilökunta on korkeasti koulutettua ja osaavaa.


Jokaisella työntekijällä on alalle soveltuva sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan koulutus. Erilaiset koulutukset täydentävät toisiaan, kun työtä tehdään eritavalla oireilevien nuorten kanssa.

Henkilökunnan erityisosaamista on perheiden kanssa tehtävä työ. Lastensuojeluyksiköissä työskennellään perhekeskeisesti lasten ja nuorten vanhempia kunnioittaen. Perheterapiapalvelut ovat saatavissa tarpeen mukaan.

Henkilökuntaan kuuluu mm. sosiaalityöntekijä, psykiatrinen sairaanhoitaja, sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja sekä nuorisoalan ammattilaisia. Sosiaalityöntekijän työpanos on käytettävissä lastensuojelutarpeen arviointeihin myös ostopalveluna. Psykoterapeutin ja erityistason perheterapeutin palvelut sekä lääkärin palvelut ovat käytettävissä.

Nevalanmäen Perhekodit Oy panostaa henkilökunnan koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen. Henkilökunta osallistuu sekä pitempiin että lyhyempiin ammatillisiin- ja täydennyskoulutuksiin.

Kasvatuksellisista asioista vastaa palvelupäällikkö Janne Haverinen p. 040 913 8109 (janne.haverinen@nevalanmaki.fi). Kasvatuksellisista asioista voi keskustella myös palvelupäälliköiden kanssa.

Kotimäki: Sisko Telkki, p. 040 562 9349

Kaunisto: Susanna Säily, p. 050 340 9548

 

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Nevalanmäen Perhekodit Oy:ssä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Tiina Erikssoniin p. 040 719 3456.