Nevalanmäen Perhekodit Oy

Nevalanmäen Perhekodit Oy

"Ennen musta tuntu, ettei kukaan kuuntele mua..."

Nevalanmäen Perhekodit Oy:n henkilökunta on korkeasti koulutettua ja osaavaa.


Jokaisella työntekijällä on alalle soveltuva sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan koulutus. Erilaiset koulutukset täydentävät toisiaan, kun työtä tehdään eritavalla oireilevien nuorten kanssa.

Henkilökunnan erityisosaamista on perheiden kanssa tehtävä työ sekä Hiekkaniemessä päihdetyö. Lastensuojeluyksiköissä työskennellään perhekeskeisesti lasten ja nuorten vanhempia kunnioittaen. Terapiapalvelut ovat saatavissa tarpeen mukaan.

Henkilökuntaan kuuluu mm. sosiaalityöntekijöitä, psykiatrisia sairaanhoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja sekä nuorisoalan ammattilaisia. Sosiaalityöntekijän työpanos on käytettävissä lastensuojelutarpeen arviointeihin myös ostopalveluna. Psykoterapeutin ja erityistason perheterapeutin palvelut sekä lääkärin palvelut ovat käytettävissä.

Nevalanmäen Perhekodit Oy panostaa henkilökunnan koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen. Henkilökunta osallistuu sekä pitempiin että lyhyempiin ammatillisiin- ja täydennyskoulutuksiin.

Kasvatuksellisista asioista voi keskustella palvelupäälliköiden kanssa.

Kotimäki ja Kaunisto: Kasvatuksellisista asioista vastaa palvelupäällikkö Janne Haverinen p. 040 913 8109 (janne.haverinen@nevalanmaki.fi)

Lisäksi Kotimäki: palvelupäällikkö Sisko Telkki, p. 040 562 9349, Kaunisto: palvelupäällikkö Susanna Säily, p. 050 340 9548

 

Hiekkaniemi: Kasvatuksellisista asioista vastaa palvelupäällikkö Tommi Mustonen, p. 050 470 5436 (tommi.mustonen@nevalanmaki.fi)

Lisäksi Hiekkaniemi: palvelupäällikkö Sari Haikarainen, p. 050 475 8764


Toiminnanjohtaja: Jussi Leinonen, p. 044 333 3332

 

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Nevalanmäen Perhekodit Oy:ssä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Tiina Erikssoniin p. 040 719 3456, tiina.eriksson@nevalanmaki.fi.